“Samsung Zal Galaxy Fold 2 In April Al Op De Markt Brengen”

Samsung_Galaxy_FoldEr zou een rapport zijn uitgelekt waarin staat dat Samsung van plan is om de opvolger van de opvouwbare Galaxy Fold al in april 2020 op de markt te brengen. Ook zou de smartphone twee grote veranderingen krijgen.

Het is onduidelijk of de tweede opvouwbare Samsung-smartphone ‘Galaxy Fold 2’ gaat heten, maar intern krijgt de smartphone de codenaam ‘Bloom’. De eerste opvouwbare smartphone van Samsung is sinds kort verkrijgbaar, maar een groot succes lijkt de Galaxy Fold niet te worden. Toch werkt de fabrikant al hard aan een opvolger. Bij de opvolger worden onder andere de zwakheden van de huidige Galaxy Fold aangepakt.

Zo kijkt Samsung onder andere of het mogelijk is om Ultra Thin Glass (UTG) te gebruiken als alternatief voor de huidige polymide (PI) folie op het opvouwbare scherm. UTG moet veel betere bescherming bieden tegen krassen dan de zachte PI folie. Daarnaast zou de tweede opvouwbare Samsung-smartphone niet verticaal maar horizontaal openklappen. Het scherm zou 6,7-inch breed zijn.

Neem de geruchten over een Galaxy Fold opvolger voorlopig nog even met een korrel zout. Samsung heeft zelf nog niks bekendgemaakt over de nieuwe opvouwbare smartphone.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.