Samsung Galaxy S10-update Voegt Verschillende Nieuwe Functies Toe

Samsung-Galaxy-S10Gebruikers van de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ en de Galaxy S10e kunnen elk moment een nieuwe softwareupdate verwachten. Deze update brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder een slow-motion functie voor de selfie-camera.

De nieuwste update voegt drie nieuwe functies toe. Het gaat om een Slowmotion-video functie voor de selfie-camera, een Auto Hotspot-functie en de optie om Media en apparaten weer te geven in de snelle instellingen.

De slow-motion functie is geen nieuwe functie, maar dit werkt tot nu toe alleen met de camera aan de achterkant. Straks kun je dus ook selfies in slow-motion opnemen. Auto Hotspot is een nieuwe functie die automatisch je internetverbinding laat delen met al je andere Samsung-apparaten die op hetzelfde Samsung-account zijn ingelogd. Met de derde nieuwe functie kun je media vanaf je Samsung afspelen op andere Bluetooth-apparaten zoals bijvoorbeeld tv’s.

De update komt op dit moment samen met de beveiligingspatch van oktober binnen in Duitsland. We verwachten dat de update snel ook in Nederland zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *