Render Toont “Ceramic White Edition” Van Samsung Galaxy S10+

Samsung-Galaxy-S10+Ceramic-White-EditionSamsung zal de Galaxy S10-serie over twee dagen officieel introduceren, maar vlak voor de introductie is een render opgedoken waarop de “Ceramic White Edition” van de Galaxy S10+ te zien zou zijn. De Ceramic Edition komt volgens de bron in twee kleuren op de markt.

De Galaxy S10+ is de krachtigste uitvoering van de Galaxy S10-serie. De smartphone beschikt over 6GB of 8GB werkgeheugen, maar er komt volgens de geruchten ook een speciale variant die beschikt over maar liefst 12GB werkgeheugen en 1TB opslagruimte. Om deze variant te onderscheiden van de minder dure opties heeft Samsung het toestel voorzien van een keramische behuizing.

Samsung zou twee kleuren beschikbaar maken, genaamd ‘Ceramic Black’ en ‘Ceramic White’. De ‘Ceramic White’-versie is te zien op de onderstaande render.

Samsung-Galaxy-S10+Ceramic-White-Edition-achterkant

Samsung zal de Galaxy S10, de Galaxy S10e en de Galaxy S10+ op 20 februari officieel introduceren. Op deze dag krijgen we ook de eerste opvouwbare smartphone van Samsung te zien “Galaxy Fold”, samen met drie verschillende wearables.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.