Xiaomi Mi CC9 Pro Met Vijf Camera’s Aangekondigd

Xiaomi_Mi_CC9_Pro_headerXiaomi heeft een nieuwe krachtige smartphone aangekondigd. Het gaat om de Mi CC9 Pro, die onder andere beschikt over een vijfdubbele camera met een 108 MP resolutie. De Xiaomi Mi CC9 Pro ligt vanaf 11 november in China in de winkel.

Xiaomi deelde eerder al verschillende teasers waarop de smartphone te zien was, maar nu heeft het bedrijf de Xiaomi Mi CC9 Pro officieel aangekondigd. De smartphone beschikt over interessante specificaties waaronder een Snapdragon 730G-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een enorme accu met een capaciteit van 5260mAh. Deze accu heeft ondersteuning voor 30W snelladen.

Xiaomi_Mi_CC9_Pro_kleuren

Aan de voorkant vinden we een 6,47-inch AMOLED-scherm met een hd+-resolutie en een druppelnotch voor de 32MP selfie-camera. Achterop vinden een vijfdubbele camera, bestaande uit een 108MP hoofdlens, een 8MP telelens die 5x optisch kan inzoomen, een 12MP telelens die 2x kan inzoomen, een macrolens en een 20MP groothoeklens.

De Xiaomi Mi CC9 Pro is vanaf 11 november in China verkrijgbaar voor een adviesprijs van omgerekend 360 euro (6GB+128GB). De smartphone komt ook naar Europa, maar de Europese adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Xiaomi_Mi_CC9_Pro

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *