LG G8X ThinQ Met Extra Scherm Vanaf 14 November In Nederland Verkrijgbaar

LG-G8X-ThinQ-Dual-ScreenLG zal op 14 november de LG G8X ThinQ in Nederland lanceren. De LG G8X ThinQ valt op doordat je de smartphone in een hoes kunt plaatsen die is uitgerust met een tweede scherm. Hierdoor tover je de smartphone om tot een opvouwbaar toestel die ideaal is voor mensen die veel multitasken.

De LG G8X ThinQ is een nieuwe vlaggenschip-smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant, die onder andere beschikt over een 6,4-inch scherm met een resolutie van 2340×1080 pixels, een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4000mAh accu, een 12MP + 13MP dual-camera aan de achterkant, een 32MP selfie-camera en een waterdichte behuizing.

Wanneer je de smartphone in de speciale Dual Screen-hoes plaatst voeg je een tweede scherm toe die dezelfde specificaties heeft als het hoofdscherm. Een scharnier tussen beide schermen zorgt ervoor dat je het scherm 360 graden kunt draaien. Het tweede scherm is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld wilt multitasken of de smartphone op tafel wilt zetten tijdens het kijken van een filmpje. De LG G8X ThinQ krijgt in Nederland een adviesprijs mee van 949 euro.

LG_G8X_ThinQ

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.