Xiaomi Introduceert Budget-smartphone Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi-Redmi-Note-8T-headerXiaomi heeft een nieuwe budget-smartphones aangekondigd. De Xiaomi Redmi Note 8T kost slechts 179 euro en beschikt onder andere over een vierdubbele camera met een 48MP hoofdlens.

Met de nieuwe smartphone wil Xiaomi een degelijke camera aanbieden voor weinig geld. De Redmi Note 8T is uitgerust met een 6,3-inch Full HD-LCD scherm, een Snapdragon 665-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte en een 4000 mAh accu met ondersteuning voor 18 watt-snelladen. De voorkant en de achterkant van de behuizing is voorzien van Corning Gorilla Glass 5 die de smartphone moet beschermen tegen krassen en valschade.

Aan de achterkant vinden we vier camera’s. De hoofdcamera heeft een 48MP lens met een f/1,8 diafragma. Daarnaast vinden we een 8MP groothoeklens, een 2MP dieptelens en een 2MP macrolens.

Xiaomi-Redmi-Note-8T

De Xiaomi Redmi 8T krijgt in Nederland een adviesprijs mee van 179 euro (3GB + 32GB) of 199 euro (4GB + 64GB) en is verkrijgbaar in de kleuren Moonshadow Grey, Starscape Blue en Moonlight White.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.