Render Toont Honor V30 Van Alle Kanten

Honor-smartphoneOnlangs schreven wij dat Honor binnenkort de opvolger van de Honor V20 zal introduceren. Dit toestel, die de naam Honor V30 meekrijgt, is nu van alle kanten te zien op de onderstaande render.

Honor zal op 26 november de Honor V30 officieel introduceren en later komt dezelfde smartphone vermoedelijk onder de naam Honor View 30 naar Europa. Nadat Honor eerder al een promotieposter deelde zien we de smartphone nu heel duidelijk op verschillende renders. Hieruit kunnen we een hoop informatie opmaken.

De renders tonen dat de Honor V30 beschikt over een scherm met dunne schermranden en een kleine kin. In de linkerbovenhoek zit een uitsparing voor een dual selfie-camera. Achterop zien we een driedubbele camera, waarvan de hoofdcamera volgens de geruchten een 60MP lens heeft. Aan de onderkant zien we een USB-C-poort en een speaker. Aan de bovenkant is een zwart vlekje zichtbaar, wat mogelijk een infraroodsensor is. De vingerafdrukscanner zit aan de rechterkant.

De Honor V30 (View 30) lijkt in ieder geval in de kleuren rood en blauw op de markt te verschijnen. Eind deze maand zal Honor de smartphone introduceren voor de Chinese markt, maar het is nog onduidelijk wanneer de Europese lancering zal plaatsvinden.

Honor-V30-render

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.