Dunne Robuuste Cat S52-smartphone Nu Verkrijgbaar

Cat_Phones_Cat_S52Bullit Group introduceerde vorige maand een nieuwe robuuste smartphone, die opvalt vanwege zijn dunne behuizing. De Cat S52-smartphone is nu in Nederland bij Belsimpel verkrijgbaar voor 499 euro.

De Cat S52 is een robuuste smartphone met een waterdichte behuizing (IP68) die voldoet aan de militaire standaard MIL SPEC 810G. De smartphone beschikt verder over een 5.65-inch HD+ 18:9 IPS-scherm die je met handschoenen en natte vingers kunt bedienen, een Helio P35-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP rear-camera, een 8MP selfie-camera, een vingerafdrukscanner, een 3.100mAh accu met usb-c-poort en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

De Cat S52 is robuust genoeg om te gebruiken in ruige omgevingen en je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je de smartphone uit je handen laat vallen. De meeste robuuste smartphones zijn erg dik, maar dat is bij de Cat S52 niet het geval. De behuizing is slechts 9,69 mm dik.

Cat_S52

Ben je opzoek naar een robuuste smartphone, dan kun je de Cat S52 op www.catphones.com of Belsimpel bestellen voor 499 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.