Honor-toestellen Ontvangen 2 Jaar Lang Updates

Honor-8Honor USA heeft via Google+ bekendgemaakt dat nieuwe toestellen van het Chinese merk Honor voortaan twee jaar lang van updates worden voorzien. Het is niet duidelijk of alleen de toestellen in Amerika twee jaar lang updates krijgen of ook de toestellen in Europa. Maar daar gaan we wel van uit.

Honor wil in de eerste 12 maanden na de lancering van een nieuw toestel elke drie maanden een update uitbrengen met nieuwe functies. Tussendoor ontvangen de toestellen uiteraard gewoon de security patches, die zelfs na de eerste 24 maanden op de toestellen binnenkomen. Honor USA heeft niets gezegd over het aantal updates die na de eerste 12 maanden worden uitgerold.

Het nieuwe update beleid van Honor is goed nieuws. De uitrol van updates is ten opzichte van iOS namelijk het grootste minpunt van Android. Apple heeft met iOS alles in eigen handen, waardoor het makkelijk is om nieuwe updates uit te rollen naar alle toestellen. Google rolt de nieuwste Android-updates wel gelijk uit naar de Nexus-toestellen, maar het is aan de fabrikanten van de andere smartphones wanneer ze de nieuwste updates willen uitrollen. Doordat veel fabrikanten vaak eerst nog wijzigingen willen doorvoeren kan dit soms erg lang duren. Ook doen fabrikanten vaak niet meer de moeite om oudere toestellen te voorzien van updates.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.