“Samsung Galaxy S11 Krijgt Vijf Camera’s Aan Achterkant”

Samsung_Galaxy_S11_render1Voor het eerst zijn renders opgedoken waarop de Samsung Galaxy S11 te zien is. De renders geven een aantal details weg, waaronder de aanwezigheid van een vijfdubbele camera aan de achterkant.

De officiële introductie van de Galaxy S11-serie zal waarschijnlijk over drie maanden plaatsvinden, dus het is niet gek dat er langzaam steeds meer geruchten opduiken. Het laatste gerucht is afkomstig van de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker OnLeaks, die nu een aantal renders met ons heeft gedeeld. We zien dat de uitsparing voor de selfie-camera nu niet in de rechterbovenhoek is geplaatst, maar in het midden van het scherm. Ook zijn de schermranden aan de boven- en onderkant dunner dan bij de Galaxy S10.

Aan de achterkant zien we een opvallende camera-module. Deze module bestaat bij de Galaxy S11 niet uit drie lenzen, maar uit vijf lenzen. Waarschijnlijk gaat het om een 108 MP HMX ISOCELL Bright hoofdlens, een groothoeklens en een telelens die 5x optisch kan inzoomen. Over de andere twee lenzen is nog wat onduidelijkheid, maar waarschijnlijk is één van deze lenzen een Time of Flight-camera.

Volgens de geruchten komen er drie uitvoeringen van de Galaxy S11 op de markt, waarvan de kleinste een 6,3-inch scherm heeft en de grootste (S11 Plus) een 6,7-inch scherm. De Galaxy S11 zou daarnaast ondersteuning hebben voor 5G.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *