Renders Samsung Galaxy S11+ Tonen Vijfdubbele Camera

Samsung_Galaxy_S11_Plus-render3Eerder deelden we al renders van de reguliere Galaxy S11, maar nu zijn er renders opgedoken van de grotere Galaxy S11+. De renders tonen onder andere een grote camera-module met vijf lenzen aan de achterkant.

De renders van de Galaxy S11+ zijn gedeeld door tech-lekker OnLeaks, die de renders heeft gemaakt op basis van tot nu toe bekende informatie. De beelden geven een goede indruk van wat we mogen verwachten.

Een aantal dingen vallen op. Zo zien we onder andere dat de schermranden erg dun zijn. Ook zit de selfie-camera niet meer in de hoek, maar in het midden van het scherm. Achterop zien we een grote rechthoekige camera-module. Hierin zitten volgens de geruchten vijf lenzen. De hoofdlens heeft waarschijnlijk een resolutie van 108 megapixels. Daarnaast is de camera voorzien van een groothoeklens, een dieptelens en een telelens die 5x optisch kan inzoomen.

De power-knop en de volumetoetsen zitten aan de rechterkant. De vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm en een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt. De Samsung Galaxy S11+ zou 166,9 x 76 x 8,8mm meten. Bij de camera-module is de smartphone 10.2mm dik. Samsung zal de Galaxy S11-serie in februari officieel introduceren.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *