Renders Tonen Nokia 8.1 Plus Met Infinity-O-scherm

Nokia-8.1-PlusEr zijn veelbelovende renders van de Nokia 8.1 Plus opgedoken. Op de renders zien we een smartphone met een Infinity-O-scherm en zeer dunne schermranden. Ook zou de smartphone onderdeel uitmaken van het Android One-programma.

De onderstaande renders zijn afkomstig van de tech-lekker @OnLeaks, een bron die regelmatig juiste informatie deelt. We zien een toestel met een groot scherm dat vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Alleen aan de onderkant van het scherm zien we een kleine kin. In de linkerhoek het scherm zit een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Aan de achterkant vinden we een dual-camera, een vingerafdrukscanner en een Android One-logo.

Volgens eerdere geruchten is het scherm 6.22-inch groot en heeft de Nokia 8.1 Plus een usb-c-poort en 3.5mm koptelefoonaansluiting. Android One draait normaal alleen op budget- en mid-range smartphones, wat zou kunnen betekenen dat de Nokia 8.1 Plus geen krachtpatser is en dus ook niet al te duur zal zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer HMD Global de nieuwe smartphone wil introduceren. We raden aan om de geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *