Android 10 Brengt Nieuwe Camera-functies Naar Samsung Galaxy S9 en Note 9

Ice-Blue-Samsung-Galaxy-S9Begin 2020 zal Samsung beginnen met de uitrol van One UI 2.0, die is gebaseerd op Android 10. Deze update komt ook naar de Galaxy S9 en de Note 9. Uit een huidige bèta van One UI 2.0 blijkt dat Samsung de update heeft voorzien van een aantal nieuwe functies voor de camera.

Samsung heeft de bèta van One UI 2.0 uitgebracht voor de Galaxy S9, de Galaxy S9 Plus en de Galaxy Note 9. In de nieuwste versie van Samsung’s software vinden we verschillende nieuwe functies, waaronder een systeembrede donkere modus, nieuwe gestures en meer privacyfuncties, maar ook nieuwe opties voor de camera. Zo is er volgens Sammobile een nachtmodus voor de telelens en selfie-camera toegevoegd. Deze functie verscheen eerder al op de Galaxy Note 10 en werd later ook voor de Galaxy S10-serie uitgebracht.

Aangezien de selfiecamera’s van de S9 en Note 9 een breder diafragma hebben dan de camera’s op de S10-en Note 10-telefoons, zou de nieuwe nachtmodus een goed resultaat moeten opleveren. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de stabiele versie van One UI 2.0 uitrolt, maar volgens eerdere geruchten kunnen we de update begin 2020 verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.