Samsung Galaxy S10 Ontvangt Nu Android 10-update

samsung-galaxy-s10_serieSamsung is in Europa begonnen met de uitrol van Android 10 voor de Galaxy S10-serie. Het gaat hierbij om de Galaxy S10, S10e en S10+. Gebruikers ontvangen ook gelijk de beveiligingspatch van december.

Eerdere geruchten gaven aan dat Samsung de One UI 2.0-update, de schil van Samsung die is gebaseerd op Android 10, pas begin 2020 zal uitrollen. Deze informatie blijkt niet te kloppen, want verschillende gebruikers in Europa melden dat ze de update nu al kunnen downloaden. De website GalaxyClub schrijft dat Samsung de update in Duitsland heeft uitgerold.

Duitse gebruikers van de Galaxy S10 kunnen elk moment een notificatie ontvangen waarin staat dat firmwareversie G97xFXXU3BSKO voor hun toestel klaarstaat. One UI 2.0 brengt onder andere een aangepast uiterlijk, nieuwe gestures, een uitgebreidere prullenbak-functie en meer naar de smartphone. De beveiligingspatch van december pakt de laatste kwetsbaarheden in Android aan.

One UI 2.0 (Android 10) zal in fasen worden uitgerold, maar aangezien onze buren de update al kunnen downloaden verwachten wij dat we niet lang meer hoeven te wachten.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.