Google Camera 7.0 Met Nieuwe Interface Gelekt

Google_Camera_7.0Google zal volgende maand de Pixel 4 en Pixel 4 XL introduceren. Deze toestellen komen samen met een nieuwe versie van de Google Camera. De nieuwe versie van deze camera-app is nu al uitgelekt.

Momenteel maken de Pixel-smartphones nog gebruik van Google Camera 6.0, maar binnenkort komt het bedrijf met versie 7.0. Een APK-bestand van Google Camera 7.0 is nu via 9to5Google uitgelekt. Dankzij deze APK weten we nu onder andere dat de camera-app een nieuwe minimalistische interface krijgt.

In plaats van de zwarte balk onder in beeld zien we in de nieuwste versie van de Google Camera een full-screen camera-preview. De menu-knoppen zweven nu gewoon onder in beeld, wat een minimalistische indruk geeft. Je kunt overal op het scherm swipen om tussen de modi te wisselen en je kunt op een object focussen door op het scherm te klikken. Nieuw is een slider om de helderheid van de foto aan te passen. Ook heeft Google een slider toegevoegd om in te zoomen op foto’s.

De zwarte balk bovenin beeld, voor de instellingen van de camera, is verdwenen. Je kunt dit menu nu tevoorschijn halen door van boven naar beneden te swipen.

Google zal de Pixel 4 en 4 XL waarschijnlijk op 15 oktober introduceren. We verwachten rond dezelfde tijd de uitrol van Google Camera 7.0.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *