“OnePlus 8 Lite Is Aankomende Mid-range Smartphone”

OnePlus_8_Lite_headerDe eerste en laatste mid-range smartphone van OnePlus is de OnePlus X. Sindsdien heeft de fabrikant zich alleen gericht op de high-end markt. Volgens de laatste geruchten werkt OnePlus echter aan een nieuwe mid-range smartphone, de OnePlus 8 Lite.

Als we de laatste geruchten mogen geloven zal OnePlus in 2020 een nieuwe mid-range smartphone op de markt brengen voor in de OnePlus -serie. Naast de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro komt de fabrikant namelijk ook met de OnePlus 8 Lite. De mid-range smartphone zou te zien zijn op renders van OnLeaks.

Als de renders kloppen krijgt de OnePlus 8 Lite een voorkantvullend scherm met een punch-hole voor de selfie-camera. In tegenstelling tot de OnePlus 8 en 8 Pro heeft de 8 Lite geen afgeronde schermranden, maar gewoon een vlak scherm. Het scherm is waarschijnlijk 6,4 of 6,5-inch groot en voorzien van een in-display vingerafdrukscanner.

OnePlus_8_Lite_render

Achterop vinden we een dual-camera met laserautofocus. De camera-module zit in de linkerhoek in plaats van in het midden. De OnePlus 8 Lite heeft een usb-c-poort, maar een 3.5mm koptelefoonaansluiting lijkt te ontbreken. Wel zien we een fysieke alert-slider om het notificatie-profiel snel te kunnen wijzigen.

Het is nog onduidelijk wanneer OnePlus de mid-range smartphone officieel zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.