Gelekte Afbeeldingen Tonen Sony Toestel met Extreem Dunne Bezels

sony-sirius
Op een forum zijn een aantal foto’s geplaatst dat een Sony toestel toont met hele dunne randen rondom het scherm. Het zal hier gaan om de Sony Sirius, de opvolger van de Sony Xperia Z1.

Volgens de uploader van de foto’s zal het toestel al eind deze maand tijdens de Mobile World Congress in Barcelona worden aangekondigd. We kunnen niet bevestigen of dit een betrouwbare bron is, aangezien het door een gebruiker is geplaatst op een relatief onbekend forum en de foto’s vrij onduidelijk zijn.

sony-sirius 2

Het lijkt er op dat het toestel dat te zien is in deze afbeeldingen over randen rondom het scherm beschikt die niet veel dikker zijn dan een millimeter. Sony heeft tot noch toe redelijk “grote” randen rondom het scherm gehad en zal met dit toestel de eerste fabrikant zijn met zulke dunne randen.

sony-sirius 3

Ook is er een screenshot geplaatst dat de batterijduur van het toestel toont. Na 16 uur is de batterij nog voor 38 procent vol. Nogmaals, neem dit gerucht met een korreltje zout. Sony zal een evenement houden op 24 februari tijdens het Mobile World Congress.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.