Honor View 20 en Honor 20 (Pro) Ontvangen 15 Maart Android 10-update

Honor-View-20Honor begon een aantal maanden geleden met de uitrol van Magic UI 3.0, die gebaseerd is op Android 10, om de uitrol vervolgens om onbekende reden te pauzeren. De Chinese fabrikant heeft nu echter laten dat de uitrol op 15 maart weer hervat zal worden.

Sommige gebruikers van de de Honor View 20, Honor 20 en Honor 20 Pro hebben eerder al een Magic UI‌ 3.0-update ontvangen die onder andere de nieuwe functies van Android 10 met zich meebrengt. Honor stopte de uitrol echter voordat iedereen deze update kon downloaden. Een reden hiervoor heeft Honor niet gegeven, maar op 15 maart zal Honor de uitrol weer hervatten. De update zal ook worden uitgerold naar de Honor 9X.

Magic UI‌ 3.0 brengt onder andere de systeembrede donkere modus en een nieuwe interface met zich mee. Daarnaast moet het geheel vloeiender aanvoelen dankzij ‘Deterministic Latency Engine’ en heeft de video-app een waterpasfunctie gekregen die moet zorgen voor stabielere video’s. Updates worden in fasen uitgerold, waardoor het een aantal weken kan duren voordat iedereen de update kan downloaden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *