OnePlus 8 Zal Opnieuw Duurder Worden Dan Zijn Voorganger

OnePlus-8-Pro-render2OnePlus heeft laten weten dat de OnePlus 8 duurder zal worden dan zijn voorganger. Dit komt doordat de smartphone 5G-ondersteuning heeft. De goedkoopste uitvoering van de OnePlus 7 kost 559 euro.

Volgens de geruchten zal OnePlus in de eerste helft van april de OnePlus 8 Lite, de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro introduceren. CEO Pete Lau heeft bekendgemaakt dat de gehele OnePlus 8-serie 5G-ondersteuning krijgt.

We zijn trots dat we een van de eerste smartphonefabrikanten zijn die met een volledig 5G-proof lijn komen. OnePlus was er in meerdere opzichten als eerste bij met 5G – en daar is deze introductie dus geen uitzondering op.

Dat de smartphones ondersteuning krijgen voor het 5G-netwerk is natuurlijk goed, maar dit heeft wel effect op de prijs. Het toevoegen van een 5G-modem kost extra geld en dit moet de consument uiteraard betalen. Hierdoor zal de OnePlus 8-serie opnieuw duurder worden dan de OnePlus 7-serie, die op zijn beurt weer duurder was dan de OnePlus 6-serie. Hoeveel duurder weten wij nog niet.

OnePlus_8_Lite

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.