Gerucht: “OnePlus Z Krijgt Snapdragon 765-processor”

OnePlus-LogoOnePlus zal in juli waarschijnlijk een nieuwe smartphone introduceren. De nieuwste berichten beweren dat deze smartphone de naam OnePlus Z krijgt en beschikt over een Snapdragon 765-processor.

Het geruchtencircuit sprak eerder nog over de OnePlus 8 Lite, maar volgens de laatste berichten heet de aankomende smartphone OnePlus Z. Daarnaast sprak Tech-lekker Ishan Agarwal eerder over de aanwezig van een MediaTek-processor met ondersteuning voor het 5G-netwerk, maar volgens lekker Max J heeft OnePlus de plannen gewijzigd en nu gekozen voor de Snapdragon 765. Deze processor van Qualcomm heeft ook 5G-ondersteuning.

OnePlus heeft tot nu toe altijd gekozen voor een processor van Qualcomm. De keuze voor de Snapdragon 765-processor klinkt dan ook logisch. OnePlus heeft zelf nog niks bekendgemaakt over de OnePlus Z, maar OnePlus deelt normaal gesproken enkele weken voor de officiële introductie een aantal specificaties om alvast de aandacht te trekken. Zodra OnePlus iets officieel bekendmaakt delen wij dit met jullie.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.