“Eerste Renders En Specificaties Van Google Pixel 5 Gelekt”

Google_Pixel_5_render-headerOp het internet zijn de eerste renders en vermoedelijke specificaties van de Google Pixel 5 gelekt. Als de beelden kloppen heeft Google dit keer voor een veel moderner design gekozen, met een kleiner scherm en zonder schermranden. Ook zien we dat de vingerafdrukscanner aan de achterkant terugkomt.

In het najaar kunnen we de opvolger van de Google Pixel 4 verwachten en geruchtenverspreider David Kowalsk heeft alvast wat renders en specificaties gedeeld. Het zijn de eerste geruchten, dus neem dit bericht voorlopig nog met een korrel zout, maar mochten de berichten waar zijn dan zullen de dikke schermranden en de geavanceerde gezichtsherkenning verdwijnen. Dit komt overigens overeen met eerdere geruchten. De vingerafdrukscanner aan de achterkant komt terug.

Het OLED-scherm zou slechts 5,78-inch groot zijn en een QHD-resolutie hebben. Intern vinden we een Snapdragon 765-processor met 5G-modem. Achterop zit een dual-camera vergelijkbaar met die van de Pixel 4, maar Google zou nog aan het experimenten zijn met de camera, aldus Kowalsk.

Een releasedatum of adviesprijs hebben we nog niet, maar de Pixel 5 lijkt een lagere adviesprijs te krijgen dan zijn voorganger.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.