Samsung Zal Op 17 Maart De Galaxy A52 En Galaxy A72 Introduceren

Samsung heeft op 17 maart een nieuw evenement ingepland om nieuwe smartphones te introduceren. Vermoedelijk krijgen we op die dag de Galaxy A52 en de Galaxy A72 te zien.

Samsung heeft uitnodigingen naar de pers verstuurd voor een online presentatie die op 17 maart zal plaatsvinden. De fabrikant laat niet weten welke producten we te zien krijgen, maar in de uitnodiging staat wel de tekst “Galaxy Awesome Unpacked“. Vermoedelijk is ‘Awesome’ een hint naar de Galaxy A-serie. Aangezien er de afgelopen weken veel specificaties en beelden opduiken van de Galaxy A52 en A72, gaan we er van uit dat dit de toestellen zijn die Samsung op 17 maart zal introduceren.

Volgens de geruchten komt de Galaxy A52 op de markt in een 4G-uitvoering en een 5G-uitvoering. De toestellen hebben een 6,5-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels en een verversingsnelheid van 120Hz (5G-variant) en 90Hz (4G-variant). De Galaxy A52 is waterdicht en heeft intern een Snapdragon 750G-processor.

Ook van de Galaxy A72 zijn al wat specificaties uitgelekt. De smartphone beschikt waarschijnlijk over een 6,7-inch Full HD AMOLED-scherm, een Snapdragon 720G-processor en een vierdubbele camera met een 64MP hoofdlens, een 12MP groothoeklens, een 8MP telelens en een 2MP macrolens.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.