Foto’s en Specificaties Van Poco F4 5G Uitgelekt

Op het internet zijn zowel foto’s als specificaties van de aankomende Poco F4 5G opgedoken. De Poco F4 5G is een re-branding van de al bestaande Xiaomi Redmi K40S, maar zou een iets betere camera krijgen. Zo beschikt de smartphone onder andere over een 6,6-inch scherm en een 64MP camera met optical image stabilisation.

De website RootMyGalaxy heeft foto’s gedeeld waarop de Poco F4 5G te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone hetzelfde design heeft gekregen als de Xiaomi Redmi K40S. Het Poco-logo aan de achterkant en de tekst “64MP OIS” onder de lenzen lijkt het enige verschil.

De Poco F4 5G beschikt waarschijnlijk over een 6,6-inch AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 870-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4500 mAh accu met ondersteuning voor 67W snelladen, een 20MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 64MP hoofdlens, een groothoeklens en een macrolens.

Waarschijnlijk krijgt de Poco F4 5G een iets hogere adviesprijs mee dan zijn voorganger. De Poco F3 verscheen op de markt voor 349 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.