Alcatel Introduceert Drie Nieuwe Voordelige Smartphones

Alcatel-smartphonesTCL Communication heeft drie nieuwe Alcatel-smartphones gepresenteerd die allemaal een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Alle drie de toestellen hebben een metalen frame en een scherm met een 18:9-beeldverhouding.

Alcatel 5
De krachtigste en duurste van de drie smartphones is de Alcatel 5. De smartphone beschikt over een 5,7-inch scherm met zeer dunne schermranden, een octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een dual-front-camera met led-flitser en 120-graden kijkhoek, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 3000mAh accu.

Alcatel_5

Je kunt de Alcatel 5 ontgrendelen via Face Key of via de vingerafdrukscanner. De smartphone zal in het tweede kwartaal van 2018 in Nederland op de markt verschijnen in de kleuren Metallic Black en Metallic Gold. De Alcatel 5 krijgt een adviesprijs mee van €229,99.

Alcatel 3
De Alcatel 3 komt in maar lieft vier verschillende uitvoeringen op de markt. De Alcatel 3, 3X, 3V en 3C verschillen zowel qua formaat als qua specificaties van elkaar, maar hebben allemaal een vingerafdrukscanner en ondersteuning voor Face Key.

De Alcatel 3 is uitgerust met een 5,5-inch IPS HD+ scherm, een quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Alcatel 3 komt op de markt in de kleuren Spectrum Black en Blue en krijgt een adviesprijs mee van €149,99.

Alcatel_3

De Alcatel 3X heeft een iets groter 5,7-inch IPS HD+ scherm, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een super wide-angle dual-camera aan de achterkant. De smartphone heeft een adviesprijs van €179,99.

De Alcatel 3V heeft een 6-inch beeldscherm met een resolutie van 2160×1080 pixels en een dual-camera voor bokeh-effect. De 3V kost €189,99.

Ben je tevreden met minder krachtige specificaties en is vooral de adviesprijs belangrijk, dan kun je kiezen voor de 6-inch Alcatel 3C die voor €119,99 over de toonbank zal gaan.

Alcatel 1
De Alcatel 1 is de goedkoopste van de drie nieuwe toestellen en komt in twee uitvoeringen op de markt. De Alcatel 1X kost €99,99 en beschikt over een 5,3-inch scherm, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 16 megapixel camera. De smartphone verschijnt in het tweede kwartaal op de markt in de kleuren Black en Blue.

Alcatel_1X

De Alcatel 1C is tien euro goedkoper, maar heeft geen ondersteuning voor 4G-verbindingen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.