“OnePlus 12 Krijgt Betere Hoofdlens En Zoomlens”

OnePlus werkt inmiddels alweer aan de OnePlus 12, die naar verwachting in december gepresenteerd zal worden. In het geruchtencircuit zijn nu berichten opgedoken die beweren dat de OnePlus 12 een verbeterde camera-setup met veel betere zoomlens krijgt.

Volgens de bekende bron Digital Chat Station krijgt de rear-camera op de OnePlus 12 een flinke upgrade. De hoofdcamera heeft opnieuw een 50MP resolutie, maar maakt gebruik van een grotere sensor die meer licht kan opvangen. Dit zal moeten resulteren in meer gedetailleerde foto’s in omgevingen met weinig licht.

De groothoeklens blijft vermoedelijk gelijk en heeft dus opnieuw een 48MP resolutie. De zoomlens krijgt echter wel een upgrade. Het zou gaan om een 64MP periscooplens met beeldstabilisatie en 3x optische zoom. De huidige OnePlus 11 heeft een 32MP zoomlens met 2x optische zoom.

Eerder zijn ook al andere specificaties uitgelekt. Zo krijgt de OnePlus 12 volgens de geruchten een 6,7-inch OLED-scherm met afgeronde hoeken en een 120Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 8 Gen 3-processor, maximaal 24GB werkgeheugen en een 5400 mAh accu met ondersteuning voor 100W snelladen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.