Nieuwe Nexus 5 Persfoto en Pre-Orderdatum Gelekt

Nexus 5 wit
Door alle geruchten en gelekte afbeeldingen, lijkt het er op dat de lancering van de Nexus 5 niet lang meer op zich zal laat wachten. Ook nu is er via het twitter account @evleaks een nieuwe persfoto van de “witte” Nexus 5 gelekt en gaan er geruchten over mogelijke pre-order datums.

@evleaks heeft al eerder een persafbeelding vrijgegeven van de zwarte Nexus 5, en heeft nu de persafbeelding van de witte Nexus 5 in handen gekregen. @evleaks is een betrouwbare bron als het gaat om gelekte informatie, en we kunnen er dan ook vanuit gaan dat dit de officiële persafbeeldingen zijn die Google en LG zullen gaan gebruiken bij het promoten van het toestel.

Naast deze foto zijn er ook enkele pre-orderdatums gelekt. Zo zou het toestel voor de tweede keer getoond zijn in de Google Play Store met de melding “Pre-order starts 3rd november” en zou de webwinkel BelSimpel tegenover Tweakers hebben gezegd dat zij een ruime voorraad van het toestel woensdag al binnen krijgen. Over de eerste bron hebben we zo onze twijfels doordat er spelfouten op de pre-order pagina staan en door de slechte kwaliteit van de screenshot.

Nexus 5 Pre-order Play Store

Alhoewel er nog niks “officieel” bekend is gemaakt door Google of LG, lijkt het er op dat we niet lang meer hoeven te wachten.

bron [androidworld en tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.