Fairphones Worden In December Geleverd

Fairphone
Fairphone is een Nederlands kickstarter project waarbij smartphones worden geproduceerd die maatschappelijk verantwoord zijn. De telefoon maakt gebruik van milieuvriendelijke grondstoffen en er worden geen mensen uitgebuit in het productieproces. Fairphone heeft bekend gemaakt dat de eerste lading pre-orders in december de deur uit gaan.

De eerste lading van 11.000 Fairphones wordt op 23 December verzonden naar de mensen die het kickstarter project hebben gesteund. Deze mensen zullen de telefoon net na de kerst ontvangen. De tweede lading van pre-orders zal op 10 januari worden verzonden. In totaal zullen er 25.000 toestellen de deur uit gaan.

De Fairphone draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en beschikt over een 1,2 GHz quad-core processor, 16GB opslagruimte, 1GB RAM, een 4.3 qHD met 960×540 pixels, een 2000mAh accu, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 1,3 megapixel camera aan de voorkant. Bij interesse in het toestel kan je hier een bestelling plaatsen (€325) die dan voor een tweede oplage geproduceerd zal worden. Wanneer deze tweede oplage wordt verzonden is nog niet bekend.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.