UMIDIGI S2: Metalen Smartphone Met Grote Accu En 18:9-beeldscherm

UMIDIGI-S2De UMIDIGI S2 is een smartphone die qua uiterlijk wel wat wegheeft van Samsung’s Galaxy S8+. Zo heeft het scherm aan zowel de bovenkant als aan de onderkant dunne schermranden, zien we aan de achterkant een vingerafdrukscanner en heeft de behuizing een premium-uitstraling. Uiteraard is de Galaxy S8+ een stuk krachtiger, maar de UMIDIGI S2 heeft een veel grotere accu en is met een prijskaartje van €162 een stuk goedkoper.

De UMIDIGI S2 beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 720 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18:9, een 2,3GHz Helio P20 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (13MP + 5MP) aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een 5100mAh accu. De UMIDIGI S2 heeft een metalen frame, wat de smartphone een luxe uitstraling geeft.

Heb je behoefte aan een degelijke smartphone, met een luxe uitstraling en een grote accu? Dan is de UMIDIGI S2 met een prijskaartje van €162 misschien een interessante optie. De UMIDIGI S2 is HIER te bestellen in de kleuren rood en zwart.

UMIDIGI-S2

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *