OPPO N1 Vanaf 10 December Verkrijgbaar Voor 449 Euro

Oppo N1 CyanogenMod
De OPPO N1 is vanaf 10 December verkrijgbaar, zo heeft het bedrijf bekend gemaakt. Het toestel is interessant vanwege enkele unieke functies waaronder de draaibare camera, de O-Click-Control en de O-Touch-Panel.

Het toestel beschikt over een full HD 5,9 inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 1,7GHz quad-core processor, 2GB RAM, 16GB of 32GB opslagruimte, een grote 3610 mAh accu en een 13 megapixel camera. De OPPO N1 draait op Android 4.2 (Jelly Bean), maar er zal ook een OPPO N1 “Limited Edition” beschikbaar zijn waar standaard CyanogenMod op draait.

De camera op dit toestel kan zowel aan de voorkant als achterkant 13 megapixel foto’s maken. De cameralens kan namelijk 180 graden gedraaid worden. Ook wordt het toestel geleverd met een O-Click-Control, dit is een kleine afstandsbediening waarmee je de camera kan besturen tot een maximale afstand van 50 meter. De derde unieke eigenschap van dit toestel is de O-Touch-Panel. Dit is een touchpad aan de achterkant van het toestel waarmee je kunt scrollen, klikken of foto’s mee kunt maken.

Oppo N1_December 10 449 Euro

Het toestel heeft een adviesprijs van 449 euro en aangezien de adviesprijs in euro’s wordt vermeld is de kans groot dat na 10 december het toestel ook in Nederland en België te koop zal zijn. Voor een duidelijke presentatie van het toestel en de unieke functies, raad ik aan om eens naar de officiële product pagina te gaan.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.