Samsung Heeft Galaxy Note 3 In Rood, Roze en Goud Aangekondigd

Galaxy Note 3 Rood Roze Goud
Enkele dagen geleden schreven we over een gerucht dat Samsung aan een rode en gouden versie van de Galaxy Note 3 zal werken. Vandaag heeft het bedrijf aangekondigd dat het toestel binnenkort inderdaad in meerdere kleuren beschikbaar zal zijn. Samsung zal zijn geïnspireerd door de verschillende kleuren van wijn.

In een persbericht heeft het Zuid-Koreaans bedrijf laten weten dat Samsung heeft besloten het toestel in enkele nieuwe kleuren uit te brengen, om zo de Galaxy Note 3 zoveel mogelijk aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker aan te passen. “Bij Samsung Mobile begrijpen we dat onze klanten hun mobiele apparaten zien als een verlengstuk van hun persoonlijke stijl. We vinden het onze plicht om nieuwe mogelijkheden te bieden om dit uit te kunnen dragen. Door middel van deze nieuwe varianten van de Galaxy Note 3 bieden we onze trendsettende klanten de mogelijkheid om hun persoonlijkheid en smaak te laten zien, mede dankzij onze techniek.

Galaxy-Note-3-Gold-White-Black-Red

Het toestel zal in de kleuren Rose Gold WhiteRose Gold Black en Merlot Red worden uitgebracht, waarvan de Rose Gold White-uitvoering deze maand al in China zal worden uitgebracht. Wanneer de andere kleurencombinaties worden uitgebracht is niet bekend.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.