Nieuwe Geruchten LG Nexus 10 of Nexus 8

google-nexus-logo
Er gaan al een lange tijd geruchten over een mogelijke Nexus 10 (2013), dat eigenlijk al werd verwacht bij de lancering van de Nexus 5 en Android 4.4. Helaas was dit niet het geval en zijn er sinds die tijd steeds minder geruchten over een mogelijk Nexus 10 (2013). Vandaag is er echter nieuwe informatie gelekt via het Twitter account @evleaks.

evleaks nexus 10

@evleaks heeft in een stukje code van een User Agent Profile gegevens gevonden over een mogelijke Nexus tablet. De code toont een toestel met het toestel nummer “LG V510”, ook wordt Google vermeld in deze code. Het is niet duidelijk om welk toestel het hier precies gaat, maar het lijkt er sterk op dat LG weer een Nexus toestel gaat uitbrengen. Dit kan dus de Nexus 10 zijn, maar ook mogelijk de Nexus 8. “LG V510” is een toestel nummer dat al eerder is opgedoken op het internet, maar tot op heden was er niet bekend welk toestel hiermee wordt bedoelt. Dankzij de connectie met Google meld @evleaks nu “The LG V510 tablet is indeed a Nexus device“.

Eerdere Nexus toestellen zijn gemaakt door ASUS, de Nexus 5 is gemaakt door LG en het lijkt er nu sterk op dat Google heeft besloten meerdere Nexus toestellen te laten maken door LG.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.