Nieuwe Nexus 5 Productieproces Verbetert Knoppen,Speaker en SIM-Kaart Slot

Nexus-5-Hardware-Verbeteringen
Kort na de lancering van de Nexus 5 klaagden sommige gebruikers dat de powerknop en volumetoetsen van de Nexus 5 niet stevig genoeg aanvoelen. LG en Google hebben geluisterd naar de feedback van de gebruikers en heeft het productieproces aangepast, waardoor nieuwe Nexus 5 toestellen een aantal verbeteringen hebben ontvangen aan de behuizing van het toestel.

Op de bovenstaande afbeelding is goed te zien dat de nieuwe Nexus 5 grotere openingen bij de speaker heeft, waardoor het een betere geluidskwaliteit heeft. De onderstaande afbeeldingen tonen dat ook de knoppen van het toestel strakker in de behuizing zitten. Verder zou ook het frame rondom het 4,95 inch-scherm zijn verbeterd.

Nexus-5-Hardware-Verbeteringen-3

Nexus-5-Hardware-Verbeteringen-2

De Nexus 5 is verkrijgbaar in zwart en wit en beschikt over een 4,95-inch scherm met 1920×1080 pixels, een 2,3GHz-quadcore-processor, 2GB werkgeheugen, een 2300 mAh accu, een 8 megapixel camera, 16GB of 32GB opslagruimte, 4G, draadloos opladen en komt met de nieuwe Android (KitKat).

via [androidplanet en xda forum]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. ben schreef:

    En hoe is het geluid nu. De g Nexus had haast geen geluid. De volumeknoppen of die nou hard of zacht zijn, wie interesseert dat nou. Goedkope oplossing van lg. Knopjes of hardware. En de camera al wat meer MP gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.