Sony Xperia Z1S Gelanceerd In Japan, Internationale Release Begin 2014

sony-xperia-z1-f
Sony heeft de Japanse versie van de Xperia Z1S uitgebracht. De Xperia Z1S is het kleine broertje van de Xperia Z1 en heeft op een kleiner scherm na vrijwel de zelfde specificaties als de Xperia Z1. De Xperia Z1S wordt in Japan verkocht onder de naam Xperia Z1f, wij in Nederland zullen nog even moeten wachten op de lancering van het toestel. Naar verwachting zal de internationale lancering in het begin van 2014 worden gestart.

De Xperia Z1S beschikt over een waterdicht aluminium behuizing met een 4,3 inch-scherm. Het toestel meet 127 bij 64,9 bij 9,4 millimeter en weegt 140 gram. Intern beschikt de Z1S over een 2,2GHz-quadcore-processor, 4G ondersteuning, 2GB werkgeheugen, een 2300 mAh-accu, 16GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart, een 20,7 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant.

Het toestel gaat in Japan voor omgerekend ongeveer 560 euro over de toonbank en is beschikbaar in diverse kleuren. De release datum en Europese adviesprijs van het toestel is nog niet bekend, naar verwachting zal Sony dit in het begin van 2014 aankondigen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.