Android 4.4 Voor Galaxy Note 3 Nu Beschikbaar in Nederland en België

Galaxy-Note-3
Samsung heeft vandaag de uitrol van de KitKat-update voor de Galaxy Note 3 gestart in Nederland en België. De eerste gebruikers uit zowel Nederland en België melden dat ze update al hebben kunnen downloaden, en de eerste reacties zijn positief.

Samsung heeft de laatste tijd nog al wat blunders gemaakt tijdens het uitbrengen van een Android voor onder andere de Galaxy Note 2 en de Galaxy S3. De laatste update voor deze toestellen brachten veel problemen met zich mee waardoor bij een groot aantal gebruikers de Wifi niet meer zou werken, de accu snel leeg loopt en het toestel minder soepel zou draaien of zelfs helemaal vastloopt. Gelukkig lijkt het er nu op dat Samsung de Android 4.4 update voor de Galaxy Note 3 goed heeft getest, waardoor het tot nu toe nog geen problemen heeft veroorzaakt.

Samsung-Galaxy-Note-3-Android-4.4

De KitKat update kan via Wifi worden gedownload en heeft een grote van ongeveer 380MB. De update zal vooral de snelheid van het toestel flink verbeteren. Ook zijn er enkele aanpassingen gemaakt aan het layout en zou de camera vanuit het vergrendelscherm kunnen worden geopend.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.