Samsung Galaxy A90 Krijgt ‘Notchless Infinity Screen’

samsung-new-infinity-displayVermoedelijk krijgen we op 10 april de Samsung Galaxy A90 officieel te zien, maar in de tussentijd duiken steeds meer details op over de smartphone. Dit keer is via Samsung zelf naar buiten gebracht dat de Galaxy A90 beschikt over een ‘Notchless Infinity screen’.

Samsung heeft vorig jaar een aantal nieuwe smartphone schermen aangekondigd, genaamd Infinity-O, Infinity-V, Infinity-U en New Infinity. De eerste drie hebben een kleine inkeping of uitsparing boven in het scherm, maar de New Infinity is een scherm zonder inkeping. Op de promotiepagina van de Samsung Galaxy A90 heeft de fabrikant tijdelijk de vermelding ‘Notchless Infinity screen’ geplaatst, zo schrijft de website Galaxy Club. Deze vermelding is overigens weer van de site gehaald, maar Galaxy Club heeft de onderstaande screenshot gedeeld.

Samsung-Galaxy-A90-Notchless-Infinity-screen

Deze vermelding lijkt het gerucht te bevestigen dat de smartphone geen inkeping heeft en beschikt over een uitschuifbare camera-module. Volgens de geruchten beschikt de Galaxy A90 verder over een 48 megapixel camera, 6GB of 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De smartphone komt waarschijnlijk op de markt in de kleuren zilver, zwart en goud.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.