BesteProductAwards 2013: HTC One Beste Product Van Het Jaar, Galaxy Gear Slechtste Product Van Het Jaar

HTC One 2 Sense 6
De Nederlandse consumentenwebsite besteproduct.nl heeft net als voorgaande jaren weer een BesteProductAwards-verkiezing gehouden waarin Nederlandse gadget-redacteuren wordt gevraagd wat zij de beste en slechtste producten van 2013 vinden.

De laatste twee jaar werd Samsung verkozen als beste merk van het jaar en de Samsung Galaxy S2 en Galaxy S3 werden verkozen tot beste product van het jaar, dit jaar mocht het niet zo wezen en komt de grootste smartphone fabrikant slechts op plek vier terecht. Dit komt onder andere doordat de Galaxy S4 niet vernieuwend genoeg zal zijn, en doordat de smartwatch van Samsung, de Galaxy Gear is verkozen tot slechtste product van het jaar.

galaxy gear samsung

De eerste plek gaat dit jaar verrassend naar Sony (dit komt mede dankzij de populaire Sony Xperia Z en Xperia Z1), Sony wordt gevolgd door Google en Apple. Het slechtste merk van het jaar gaat voor de derde keer op rij naar BlackBerry.

BesteProductAwards Top 5 Beste Merken 2013:

1. Sony
2. Google
3. Apple
4. Samsung
5. Microsoft

In de top 10 beste producten van het jaar staat de HTC One op nummer 1. Dit komt mede dankzij het mooie design en kwaliteit van het toestel. De LG G2, Nokia 1020, Google Chromecast, Sony Xperia Z1Google Glass, Sony QX-10 en een aantal Apple producten staan ook vermeld in de top 10.

De Top 10 van de BesteProductAwards 2013:

1.     HTC One
2.     Apple iPad Air
3.     Apple iPhone 5S
4.     LG G2
5.     Apple iPad mini retina
6.     Nokia 1020
7.     Google Chromecast
8.     Sony Xperia Z1
9.     Google Glass
10.   Sony QX-10

Deze keuzes zijn gemaakt door Nederlandse gadget-redacteuren. Het is best mogelijk dat wereldwijd de keuze van beste producten en merken compleet afwijkt van de bovenstaande lijst. Toch is het interessant wat wij Nederlanders mooi vinden of juist niet.

via [androiworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Hans schreef:

    Jullie zijn er 1 vergeten namelijk de ASUS TF701.
    De TF701 zou inderdaad een van de beste tablets van 2013 kunnen zijn ware het niet dat deze op dit moment massaal geretourneerd worden door de problemen met de verbinding tussen tablet en toetsenborddock wereldwijd.
    Ondergetekende heeft al 5 exemplaren geretourneerd die exact dezelfde klacht vertoonden en contact met ASUS wijst uit dat ik niet de enige was en ook op XDA is dit het meest besproken topic. Het tablet op zich is niets mis mee echter de contact verbinding tussen toetsenbord en tablet is dermate brak en zwak dat deze al vanaf de winkel het niet goed doet en toetsenbord, Sdcard en USB stick geregeld hun verbinding verliezen. Ik voorzie dat deze tablet wel eens de flop van 2013/2014 zou kunnen zijn. Asus wilde besparen op de bouwkwaliteit en dat is dus giga fout gegaan. Hierbovenop hebben ze enkele dagen geleden een foutieve ota gereleased waardoor massaal wereldwijd mensen met een niet werkende tablet zijn komen te zitten. ASUS heeft niet geleerd van de fouten bij de TF700 en wederom een goed product weten te verprutsen door gebrekkige bouwkwaliteit en grote fouten bij updates!!!
    Jammer want de formfactor (transformer idee) waar zij de uitvinder van zijn is gewoon erg sterk maar waarom ze het wederom verprutst hebben?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.