Nieuwe Specificaties Van Samsung Galaxy S5 Gelekt

Samsung-Galaxy-S5-concept
Op 24 februari zal Samsung de opvolger van de populaire Galaxy S4 tijdens een Samsung Unpacked evenement gaan aankondigen. De laatste tijd zijn er elke week wel weer nieuwe geruchten over de Galaxy S5 en vandaag zijn er weer nieuwe specificaties gelekt.

Eldar Murtazin is een bekende tech-journalist en heeft via Twitter de specificaties van de Galaxy S5 verspreid. Volgens hem zal de Galaxy S5 beschikken over een 5.24 inch AMOLED display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, wat neerkomt op 560 pixels per inch. Verder zal het toestel beschikken over 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een exynos6 of snapdragon 805 processor, een 3.2 megapixel camera aan de voorkant en een 16 megapixel camera aan de achterkant. Het toestel komt met een 3200mAh accu.

Eldar Murtazin heeft niks laten weten over een eventuele vingerafdrukscanner of een irisscanner. Ook is er nog weinig bekend over het design van de Galaxy S5. Wij wachten in spanning af totdat Samsung het toestel op 24 februari zal gaan aankondigen tijdens het Samsung Unpacked evenement.

Samsung Unpacked Galaxy S5

Het is een traditie van Samsung om tijdens Samsung Unpacked evenementen nieuwe Galaxy S of Galaxy Note toestellen te onthullen.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.