Samsung Galaxy S5 Wordt Groter Dan Galaxy S4

Sonny-Dickson-Galaxy-S5
Volgens de Australiër Sonny Dickson zal de Galaxy S5 langer, breder en dikker worden dan de huidige Galaxy S4. Sonny Dickson is in het verleden een betrouwbare bron gebleken en heeft onder andere juiste informatie verspreid over de Galaxy Note 3.

Volgens Dickson zal de Galaxy S5 5,0 mm langer, 2,7 mm breder en 0,3 mm dikker zijn dan de Galaxy S4. Ook heeft hij een ontwerp schets gepubliceerd waarop we een fysieke knop onder het scherm zien, een mogelijke vingerafdruk-scanner onder de camera en zeer dunne bezels langs het display.

Ondanks dat Sonny Dickson al eerder juiste informatie heeft verspreid, hebben wij onze twijfels of de schets ook daadwerkelijk het uiteindelijke design van de Galaxy S5 zal zijn. Het ziet er ondanks de verschillende afmetingen vrijwel identiek uit als de Galaxy S4, terwijl andere geruchten beweren dat de Galaxy S5 een nieuw design zal krijgen en een vingerafdruk-scanner in het scherm heeft verwerkt, inplaats van de achterkant.

We moeten nog een kleine 2 week wachten voordat Samsung de Galaxy S5 zal aankondigen tijdens de Mobile World Congress in Barcelona.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Eric schreef:

    Ik geloof dat hier een kleine rekenfout gemaakt wordt. De S5 zal toch zeker niet 5 cm langer en 2,7 cm breder worden. Er mist een commaatje ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.