Render en Specificaties Van HTC Desire 8 Uitgelekt

Render-HTC-Desire-8
Op het internet zijn enkele specificaties en een render opgedoken van de HTC Desire 8. Volgens de bron zou het toestel onder andere beschikken over een 13 megapixel camera, een 5.5-inch display en twee SIM-kaart aansluitingen.

De resolutie van de 5.5-inch display is nog niet bekend, wel zou de phablet naast de 13 megapixel camera ook een 5 megapixel camera aan de voorkant krijgen. Het toestel zal over een plastic behuizing beschikken in de kleuren wit, rood, geel, oranje en cyaan en zal worden voorzien van on-screen knoppen inplaats van knoppen onder het scherm.

Ondanks dat sommige van de specificaties kloppen met eerdere geruchten zijn er ook een aantal dingen dat eerdere geruchten juist tegenspreekt. Zo is er op de bovenstaande render een camera te zien in de hoek van het toestel, terwijl de camera volgens een eerder gerucht in het midden zou zitten. Ook werd er eerder nog gesproken over een 5 inch display inplaats van een 5.5-inch display.

Welke geruchten juist of fout zijn weten wij niet. Mogelijk gaat het hier om een ander toestel in de HTC Desire-reeks dan in de eerder genoemde geruchten. Wanneer de HTC Desire 8 zal worden aangekondigd is niet bekend.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.