Foto’s Van Huawei Smartwatch en Tablet Opgedoken

Huawei wearable
Er zijn een aantal foto’s opgedoken van een “smartwatch” en een tablet van de Chinese fabrikant Huawei. Volgens de bron zal de bovenstaande afbeelding een smartwatch tonen, echter lijkt het eerder op een soort fitness armband. 

De “wearable” heeft een vrij dik ontwerp en een gebogen display. Het lijkt er op dat dit display enkel wat simpele meldingen kan weergeven, zoals de tijd, hartslag en andere fitness gerelateerde meldingen. Daarom zal het hier waarschijnlijk gaan om een elektronische armband “zoals de LG Lifeband Touch” en niet een volwaardige smartwatch. 

De andere gelekte foto’s tonen een tablet, genaamd MediaPad X1. Deze tablet beschikt over een 7-inch display met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, een 1,6GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 6000 mAh accu, een SIMkaart-slot en Android 4.2.2 Jelly Bean. Het toestel heeft een dikte van 7,5mm en weegt 239 gram.

Huawei-MediaPad-X1

Naar verwachting zal Huawei over enkele dagen de bovenstaande tablet, een aantal wearables en een opvolger van de Huawei Ascend P6 gaan aankondigen op het Mobile World Congress in Barcelona.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.