Foto’s Zilveren Versie HTC One-opvolger Gelekt

Nieuwe-HTC-One-Zilver-1
Er zijn al meerdere foto’s en zelf een video gelekt van de donkergrijze HTC One opvolger. Vandaag zijn er nog meer foto’s gelekt, maar dit maal van de zilveren variant. Op de foto’s zien we onder andere de camera, de behuizing en een benchmark test.

De foto’s zijn gelekt via de Franse site NoWhereElse, deze site heeft al eerder foto’s van nog niet aangekondigde toestellen gelekt. We zien duidelijk dat “The all new HTC One” zal beschikken over twee camera’s met twee LED-flitsers. Aan de achterkant van het toestel zien we een paar witte lijntjes, wat voor betere ontvangst en bereik van bijvoorbeeld WiFi en NFC moet zorgen. Bij de eerder gelekte foto’s van de donkergrijze variant zijn deze lijntjes zwart.

Nieuwe-HTC-One-Zilver-2

Ook zien we dat alleen de bovenkant van het toestel niet is voorzien van een aluminium behuizing. Bij de huidige HTC One zijn zowel de zijkanten, bovenkant en onderkant voorzien van plastic. Ook is de headset-jack verplaatst naar de onderkant van het toestel.

Nieuwe-HTC-One-Zilver-3

Verder zien we een AnTuTu-benchmark test waar de nieuwe HTC One meer dan 36.000 punten krijgt. De nieuwe HTC One zal op 25 maart worden aangekondigd.

via [androidworld

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.