Foto’s Van Samsung Galaxy Note 10 Plus Gelekt

Samsung-Galaxy-Note-10-Pro-render1Er zijn voor het eerst foto’s uitgelekt waarop de Samsung Galaxy Note 10 Plus te zien is. Volgens eerdere geruchten zou de smartphone Note 10 Pro heten, maar dit blijkt dus Note 10 Plus te zijn.

De drie foto’s zijn door TechTalkTV geplaatst op Twitter. Op de foto’s zien we duidelijk de naam ‘Samsung Galaxy Note 10 Plus’ staan. Dit is een grotere variant van de reguliere Galaxy Note 10. Waarschijnlijk komt Samsung met maar liefst vier uitvoeringen van de Note 10-serie, namelijk de reguliere Note 10, de Note 10 5G, de Note 10 Plus en de Note 10 Plus 5G. De reguliere Note 10 krijgt volgens de geruchten een 6,3-inch scherm terwijl de Note 10 Plus is uitgerust met een 6,75-inch scherm.

Op de foto’s zien we verder een iets kleinere uitsparing voor de selfie-camera. Deze uitsparing zit niet in de hoek, zoals bij de Galaxy S10-serie, maar in het midden van het scherm. Daarnaast valt het op dat het scherm erg dunne schermranden heeft.

We zien geen vingerafdrukscanner aan de voorkant of achterkant. Dit komt omdat de Galaxy Note 10 Plus beschikt over een in-display vingerafdrukscanner. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera in een verticale positie. Volgens de geruchten zal Samsung de 3.5mm koptelefoonaansluiting schrappen. Samsung zal de Note 10-serie waarschijnlijk op 7 augustus officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.