Samsung Galaxy Grand 2 DuoS Vanaf Nu Verkrijgbaar in Nederland

Samsung-Galaxy-Grand-2-DuoS
Eind vorig jaar kondigde Samsung de Galaxy Grand DuoS aan. Het toestel dat net als de Galaxy Note 3 beschikt over een groot scherm en een lederen achterkant is sinds deze week in Nederland verkrijgbaar.

De Grand 2 DuoS is de opvolger van de Galaxy Grand DuoS uit 2012. De Grand 2 DuoS beschikt over een groot 5,25 inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 1,2 GHz quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, dual-SIM ondersteuning, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 1,9 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel beschikt over een lederen achterkant en draait op Android 4.3 (Jelly Bean).

Het toestel, dat onder andere te koop is bij belsimpel, krijgt een adviesprijs mee van 399 euro en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. martijn schreef:

    Beslist 1 van de betere dual sim toestellen maar met 400 euro (mrt-14) wel flink aan de prijs voor toestel met mid-range specificaties. De technisch vergelijkbare Acer Liquid s1 duo bijvoorbeeld kost (met cashback) slechts 230 euro. Dat is bijna de helft.

    Leuk toestel dus maar de prijs zou 325,- of max 350,- moeten zijn. Ik verwacht ook dat de prijs snel flink zal dalen. Tot die tijd zou ik een paar tientjes meer betalen en voor een echte high-end telefoon gaan als de LG G2, maar dat is geen duo sim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.