Verkoop Samsung Galaxy S20 Valt Tegen

samsung-galaxy-s20-smartphonesSamsung heeft tijdens een videoconferentie aangegeven dat de verkopen van de Galaxy S20-serie tegenvallen. Volgens Samsung is dit de oorzaak van het coronavirus (COVID-19).

Samsung bracht in februari zijn nieuwste vlaggenschip-smartphone uit. De Galaxy S20-serie bestaat uit verschillende toestellen met zeer krachtige specificaties, maar ook een flink prijskaartje. In tegenstelling tot fabrikanten als Huawei en Xiaomi zag Samsung de afgelopen maanden nog geen grote verkoopdaling als gevolg van het coronavirus, maar toch zou de Galaxy S20-serie niet goed verkopen. Samsung zou daarom een afgesloten videoconferentie hebben gehouden om de effecten van het coronavirus te bespreken.

Samsung zou hebben gezegd dat de verkoopcijfers van de Galaxy S20-serie tot nu toe ongeveer 60% lager uitvallen dan die van de Galaxy S10-serie. Precieze cijfers heeft Samsung nog niet gegeven, maar mogelijk krijgen we meer details te zien wanneer Samsung de kwartaalresultaten publiceert. Wel zou de Samsung Galaxy S20 Ultra, de duurste uitvoering van de serie, het populairste zijn. De S20 Ultra is goed voor bijna 50 procent van alle pre-orders.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.