Specificaties en Design Oppo Find 7 Gelekt

oppo-find-7
Designwebsite Reddot 21 zou enkele foto’s met specificaties hebben geplaatst van de aankomende Oppo Find 7. De foto’s zijn inmiddels alweer verwijderd, maar niet voordat liliputting.com de informatie en foto’s al had overgenomen.

Volgens liliputting.com zullen er twee verschillende versies van de Oppo Find 7 worden gelanceerd. Het toestel krijgt een 5.5-inch display waarvan het ene toestel beschikt over 2560 x 1440 pixel en de andere over een resolutie van 1920 x 1080 pixel.

specificaties-oppo-find-7

De versie die te zien is in de bovenstaande afbeeldingen zou beschikken over een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een 13 megapixel camera. Het toestel zal worden aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor en krijgt ondersteuning voor 4G.

Het toestel zal bestaan uit een metalen frame met een glazen voorkant en er zouden geen naden te zien zijn. Ook zal de onderkant zijn voorzien van een ingebouwde notificatie LED-verlichting.

De Chinese fabrikant, Oppo zal op 19 maart een persconferentie houden waar de Oppo Find 7 vermoedelijk zal worden aangekondigd.

via [nutech]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.