Google Pixel 3 XL Te Zien In Vijf Minuten Durende Video

Google-Pixel-3-XL-renderDe nog onaangekondigde Google Pixel 3 XL is opnieuw te zien in een video. In de nieuwe video krijgen we meer te weten over de specificaties van de smartphone.

Elke week duiken nieuwe details op over de aankomende Pixel 3-smartphones van Google. Zo weten we bijvoorbeeld dat de grotere Pixel 3 XL een inkeping krijgt aan de bovenkant van het scherm, iets waar veel mensen overigens niet over te spreken zijn. De Pixel 3 XL is nu opgedoken in de onderstaande video, waarin de meeste specificaties van de smartphones getoond worden.

In de benchmark-app AnTuTu zien we verschillende specificaties van de smartphone staan. Zo beschikt de Pixel 3 XL over een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een knijpbare behuizing genaamd ‘Active Edge’, een 12.2 megapixel camera aan de achterkant en een 3.430 mAh accu. De smartphone draait uiteraard op Android 9.0 (Pie).

De AnTuTu-app spreekt ook over een 6.7-inch scherm, maar dit lijkt wat aan de grote kant. Ook komt dit niet overeen met eerdere geruchten en zou dit betekenen dat de Pixel 3 XL een groter scherm heeft dan de Galaxy Note 9, terwijl de behuizing kleiner is. Waarschijnlijk is dit een foutje. Naar verwachting beschikt de Pixel 3 XL over een 6,2-inch scherm.

Google zal de Pixel 3 en de Pixel 3 XL waarschijnlijk op 4 oktober officieel introduceren. De voorgangers werden de voorgaande jaren namelijk op dezelfde dag gepresenteerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.