Eerste Smartphone Van OnePlus Zal Binnen Enkele Maanden Worden Gelanceerd

OnePlus-One
OnePlus zal in de tweede kwart van 2014 de eerste smartphone van het bedrijf gaan aankondigen. OnePlus is opgericht door een een ex-baas van de Chinese fabrikant Oppo en claimt binnenkort de beste telefoon ooit te onthullen.

OnePlus heeft al een aantal teasers van de high-end smartphone op het internet verspreid waarin onder andere een aantal specificaties bekend worden gemaakt.

OnePlus

Het toestel met de naam OnePlus One krijgt een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 3100mAh accu met een “Mystery Tech” en een 2,3GHz quad-core Snapdragon 800 processor. Ook zal het toestel draaien op de populaire software van CyanogenMod en is het mogelijk om de OnePlus One te ontwaken door een commando te roepen. De laatste teaser toont dat het bedrijf op 16 maart weer een nieuwe specificatie zal onthullen.

Op een ander teaser van de OnePlus One zien we alleen de Sony Xperia Z1. Dit lijkt misschien een slechte teaser, maar het bedrijf schrijft dat de OnePlus One achter de Sony Xperia Z1 ligt, terwijl de Xperia Z1 een 5-inch display heeft en de OnePlus One een 5,5-inch display. Dit zal dus betekenen dat de OnePlus smartphone een hele dunne bezel zal krijgen.

Peter Lau, de baas van OnePlus zegt dat de OnePlus One ‘designwise de meest aantrekkelijke telefoon ooit zou worden, met misschien uitzondering van de iPhone‘. Ook maakt het bedrijf via Facebook en Google+ andere fabrikanten zoals HTC en Samsung belachelijk.

OnePlus-Teaser

Volgens de geruchten zal het toestel uiteindelijk onder de $400 gaan kosten en zal de OnePlus One ook in Nederland en België worden gelanceerd. OnePlus is in ieder geval erg zeker van zichzelf en wij zijn erg nieuwsgierig.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.