Lancering van Sony Xperia Z2 Mogelijk Vertraagd?

Sony-Xperia-Z2
Volgens verschillende bronnen heeft Sony vertraging opgelopen bij de productie van de Sony Xperia Z2 en zal Sony de geplande lancering van eind maart of begin april niet halen.

Volgens een bron op het Esato-forum zijn er problemen bij een toeleverancier van Sony, waardoor de lancering van de Xperia Z2 wereldwijd zal worden uitgesteld. Mogelijk zal het toestel in april al wel beschikbaar zijn in sommige winkels, maar er zou slechts een beperkte voorraad aanwezig zijn. Ook zijn er enkele Nederlandse webshops die melden het toestel pas later te kunnen leveren.

Gisteren heeft Sony een email gestuurd naar Androidworld om te melden dat het toestel gewoon begin april in Nederland beschikbaar zal zijn. Of er ook een ruime voorraad aanwezig zal zijn is niet bekend.

De Sony Xperia Z2 beschikt over een 5,2 inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,3GHz quad-core Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20,7 megapixel camera en een 3200mAh accu. Het toestel draait op Android 4.4 (KitKat) en is stof-en waterdicht.

bron [anroidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.