ZTE Grand S EXT: Ook ZTE Maakt Gebogen Smartphone

ZTE-Grand-S-EXT
De Chinese smartphone fabrikant, ZTE zal net als de eerste Sony Xperia-toestellen een smartphone met een gebogen achterkant op de markt brengen. De Grand S EXT zal een premium uitstraling krijgen dankzij de kunststof en metalen frame.

ZTE is nog niet zo bekend als andere Chinese fabrikanten zoals Huawei of Oppo. Hier wil het bedrijf verandering in brengen door opvallende premium toestellen op de markt te brengen.

ZTE-Grand-S-EXT-2

De ZTE Grand S EXT valt op door zijn gebogen achterkant, wat wij ook terug zien bij de eerste Xperia toestellen van Sony. Wat de Grand S EXT anders maakt is de bijbehorende dock. Het lijkt alsof dit toestel dankzij het gebruik van magneten op de gebogen dock blijft liggen en gekanteld kan worden om op het scherm te kijken of de smartphone te ontgrendelen. Ook is het misschien mogelijk om de smartphone via de dock draadloos op te laden.

De website Red Dot 21 heeft de afbeeldingen van de smartphone geplaatst, maar geen specificaties. Ook weten we niet of en wanneer ZTE dit toestel zal gaan aankondigen.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.