LG G6 Officieel Geïntroduceerd

LG G6 aankondigingDe Zuid-Koreaanse fabrikant heeft zojuist de LG G6 officieel gepresenteerd. De onthulling is live uitgezonden, waardoor we nu precies weten hoe de smartphone er uit komt te zien en over welke specificaties LG’s nieuwe vlaggenschip beschikt. De fabrikant heeft de prijs van de LG G6 nog niet bekendgemaakt.

De LG G6 beschikt over een waterdichte behuizing (IP68) en een 5,7-inch display met een resolutie van 2880 bij 1440 pixels pixels en een beeldverhouding van 18:9. De voorkant is niet voorzien van fysieke knoppen, waardoor het scherm meer dan 80 procent van de voorkant in beslag neemt.

Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een dubbele 13 megapixel camera aan de achterkant. Eén van deze camera’s is voorzien van een grotere kijkhoek. Ook beschikt de smartphone over een 3300 mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning en draait de LG G6 op Android 7.0 (Nougat).

LG G6

LG heeft nog niet aangekondigd wanneer de LG G6 in de Benelux op de markt zal verschijnen en wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.